Websales är ett användarvänligt och prisvärt säljstödssystem.

Websales är ett användarvänligt och prisvärt säljstödssystemÖka försäljningen, få nöjdare kunder och full kontroll över företagets försäljningsprocesser!

Eftersom Websales är webbaserat är en internetanslutning allt du behöver. Ingen programvara behöver installeras, du kan starta omedelbart med din säljprocess och fokusera mer på att sälja och mindre på administration.

Websales är ett säljstödsystem som hjälper dig hålla ordning på alla dina kunder, kontakter, din egen planering och kalender. Du planerar din tid och skapar att-göra-listor, sedan påminner Websales dig när det är dags. Ni kan vara flera som jobbar tillsammans och dela på kontaktinformation, kalendrar och aktiviteter. Det inbyggda flödet i Websales ger dig ett arbetssätt som fungerar. Fördelarna med att använda ett webbaserat system med gemensam databas gör att problem med offline-användande och datasynkronisering elimineras, ingen egen it-support behövs.

Ditt nuvarande register är inte bortkastat, vi hjälper dig med dataöverföringen till Websales. Kontakta oss för en demonstration eller klicka på "Prova gratis" för att registrera dig så du kan komma igång snabbt.

Viktiga funktioner i WebsalesNyheter

Kommer inom kort.

2010-11-02

Mer nyheter kommer inom kort.

Läs fler nyheter >>


Italic AB | Bergvikskurvan 5 | 0920-607 40 | 97331 Luleå | Epost
Felanmälan | Förbättringsförslag